Logare Distribuitor

Recuperează Parola

Modalități de colaborare

Suntem distribuitor pentru produse profesionale de coffee service, dar și producător de coffee pads marca Solo. Iar modalitățileprin care putem colabora sunt urmatoarele:

        1. Office – produse și aparate pentru birou

Cafeaua este de multe ori un factor foarte important în viața angajaților deoarece contribuie la maximizarea eficienței lor în tot ceea ce întreprind, susținând concentrarea și atenția pe parcusul întregii zile. Un espresso Solo Pads este mai mult decât o cafea foarte bună pe care angajații tăi o vor iubi, este un motiv de relaxare și socializare, un mod de le recompensa eforturile și de a le face diminețile mai frumoase. Crește-le randamentul cu cea mai bună cafea servită la cea mai bună ofertă!

        2. Revânzare – produse și aparate pentru clienții tăi

Serviciile de revânzare sunt disponibile persoanelor juridice ce doresc să distribuie produsele pe care le comercializăm.  Pentru mai mult informații vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos sau la numărul de telefon 0728.009.009.

Pentru vizualiza toata gama noastră de aparate de cafea, dar și produsele complementare vă rugăm să accesați magazinul nostru online Coffe Corner.

        3. Uz Domestic – produse și aparate pentru casa ta

Pentru dimineți pline de aroma și savoarea unei cafele cu adevărat deosebite, proaspete și perfect prăjite, alege monodozele Solo! Ai nevoie doar de un espressor ce folosește pad-uri, și ceașca de cafea perfectă va fi gata în doar câteva secunde, astfel că te vei bucura de mai mult timp relaxându-te.

Onestitate

Este fundamentul tuturor relațiilor noastre de business, nu doar cu personalul și agenții noștri, ci și cu distribuitorii și clienții noștri.

Experiență

Peste 11 ani de experiență în coffee service și mii de colaborări de success de-a lungul timpului.

Profesionalism

Acordăm o deosebită importanță eficientizării activității și menținerii unor standarde ridicate.

Lasă-ne un mesaj

Și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.