Logare Distribuitor

Recuperează Parola

Istoria monodozelor de cafea pentru espresso începe în anii 1970 când faimosul producător italian de cafea, Illy, a creat standardul E.S.E. sau Easy Serving Espresso. Ce impunea de fapt acest standard? Ca toate acele mici pachețele rotunde de cafea proaspăt râșnită să conțină nici mai mult, nici mai puțin de 7 grame de cafea compactate pe un diametru de exact 44 mm.
Odată cu lansarea acestui standard, Illy a făcut un efort concentrat pentru promovarea globală a aparatelor de cafea compatibile, atât pentru uz casnic, cât și la birou.
Îmbinând într-un mod cu totul inovator gustul unui espresso perfect dozat de fiecare dată cu rapiditatea și conveniența preparării, monodozele de cafea E.S.E. au avut un succes răsunător printre consumatori și producătorii de cafea, deopotrivă.
Astăzi, utilizarea aparatelor de cafea cu paduri este una dintre cele mai populare modalități de preparare a espresso-ului, iar România nu face excepție! În cei aproape 12 ani de experiență pe piața cafelei din România, am observat cum maturizarea pieței a schimbat obiceiurile de consum și preferințele românilor, trecând rapid de la cafeaua solubilă la cea proaspăt râșnită, servită în cafenele și coffee shop-uri.
Românii iubesc cafeaua de calitate, o caută și o împărtășesc cu cei dragi. Dar mai mult decât atât, ne-am dat seama că românii vor să se bucure de un espresso fin, preparat profesionist, ușor și curat, de către ei acasă și, de ce nu, chiar la birou.
De aceea, dorința noastră a fost să aducem pe piața din România aparate și cafea special concepute pentru a permite prepararea unei cafele ce frizează perfecțiunea, într-un timp record și fără a necesita aptitudini deosebite. Având deja know-how-ul și infrastructura necesară, am devenit la scurt timp producători de monodoze, Solo Pads fiind chintesența eforturilor constante de a ne depăși limitele și de satisface pofta consumatorilor pentru un espresso rafinat.
Solo Pads
Știai că doar 7 grame de cafea proaspăt prăjită și râșnită, îți pot satisface pofta pentru un espresso pregătit profesional? Cu monodozele Solo nu ai nevoie de barista pentru a degusta espresso-ul preferat. Îți asigură un expresso de calitate, preparat profesionist, ușor și curat pe care îl poți împărtăși cu cei dragi, în fiecare zi.
Prepararea unui espresso este o artă și o știintă. De aceea, sunt atât de multe modalități prin care poți ajunge la un rezultat diferit de gustul și aroma specifică unui espresso cu care te-ai obișnuit. Măcinarea, prăjirea, cantitatea, prospețimea, temperatura, presiunea apei,…toate contribuie în proporții aproape imposibil de estimat chiar și pentru un connoisseur.
Cu monodozele Solo nu ai nevoie de barista pentru a degusta espresso-ul preferat. Sunt ambalate individual și conțin cafea proaspăt măcinată cu care poți prepara rapid și ușor un espresso perfect, la fel de savuros de fiecare dată.
Știm, însă, că preferințele personale își pun irevocabil amprenta pe tipul de espresso savurat. Unii dintre noi evaluează un espresso în funcție de cremă sau de aromă, alții în funcție de aciditate sau de tărie. De aceea, cu Solo Pads te vei putea bucura de gustul inconfundabil plin, rotund și dulce tipic cafelei italiene, dar și de gustul fin, puternic aromat și ușor acid specific boabelor de cafea Arabica.
Totul începe cu boabele de cafea, atent selecționate, proaspăt prăjite și măcinate perfect, ce ulterior sunt presate și încapsulate în hârtie alimentară de filtru. Procesul de ambalare se realizează prin tehnica presurizării pentru a păstra calitățile cafelei. Practic, în acest proces aerul este extras din ambalaj și înlocuit cu un gaz inert (precum azotul), asigurându-se astfel o atmosferă protectoare ce împiedică oxidarea cafelei. Această tehnologie garantează un timp de păstrare mai lung, menținând prospețimea cafelei pe o perioadă de cel puțin doi ani pentru ca tu să te bucuri de un gust și un miros perfecte de fiecare dată când folosești padurile.
Cu o greutate de maxim 7 grame și un diametru de 44 mm, Solo Pads sunt realizate conform standardului E.S.E (Easy Serving Espresso), cel mai popular sistem din industria cafelei, și sunt compatibile cu toate aparatele de cafea tradiționale (inclusiv cele folosite în coffee shop-uri și baruri).
Și dacă tot nu te-ai convins că Solo Pods este cea mai bună alegere pentru următorul tău espresso, îți lăsăm o listă completă a beneficiilor pe care ți le aduc, zi de zi!
 • Reduci timpul necesar preparării cafelei.
 • Reduci cheltuielile suplimentare, precum cumpărarea unei râșnițe.
 • Simplifici procesul de pregătire, eliminând necesitatea de a cântări sau număra lingurițele de cafea.
 • Păstrezi padurile nefolosite proaspete deoarece sunt ambalate individual, perfect porționate, și nu sunt expuse aerului și luminii.
 • Padurile E.S.E sunt eco-friendly, fiind realizate din materiale 100% biodegradabile ce se descopun natural în mediu.
 • Spre deosebire de boabe, cu padurile de cafea nu faci risipă.
 • Și cel mai important, sunt ușor de folosit și la un preț accesibil!

Espresso perfect dozat de fiecare dată

Solo Pads îmbină într-un mod cu totul inovator gustul unui espresso perfect dozat de fiecare dată cu rapiditatea și conveniența preparării. Te bucuri de cafea fresh la fel de bună în fiecare zi!

Versatilitate și utilitate maximă

Expresoarele cu monodoze sunt atât pentru uz casnic, cât și la birou. Simplifici procesul de pregătire, eliminând necesitatea de a cântări sau număra lingurițele de cafea.

Cu Solo Pads ești eco-friendly

Padurile E.S.E sunt eco-friendly fiind realizate din materiale 100% biodegradabile ce se descopun natural în mediu. Astfel că te bucuri de cafea proaspăt măcinată fără grija resturilor.

Espressoare
Cum funcționează aparatele de cafea cu monodoze? Aparatele sunt fiabile, autonome și foarte ușor de utilizat, astfel încât nu necesită experiență de barista pentru a prepara un espresso cremos și savuros în fiecare zi!
Pentru o cafea proaspătă trebuie doar să folosiți monodoza preferată, să apăsați un buton și în câteva secunde veți avea espresso perfect.

Rapid și silențios

Un sistem rapid și silențios de preparare a espressoului. Monodozele simplifică foarte mult procesul - conțin cantitatea ideală de cafea de calitate, perfect prăjită, presată și macinată.

Dimensiuni reduse

Aparatele ce funcționează cu monodoze au, de regulă, dimensiunile reduse, fiind astlfel extrem de ergonomice și în special potrivite bucătăriilor sau birourilor unde spațiul nu este permisiv.

Costuri mici

Costurile de întreținere sunt foarte mici, tocmai pentru că aceste aparate au nevoie doar de monodoze pentru a funcționa și de o verificare anuală pentru decalcifiere.

Consum redus

Consum redus de electricitate comparativ cu alte aparate de cafea tradiționale.

Rezervor propriu de apă

Nu necesită conectarea la rețeaua de apă întrucât sunt dotate cu un rezervor propriu pentru stocarea apei.

 • La Piccola Cecilia 2 grupuri

  Cecilia 2 grupuri este un espressor profesional care prepară de la 2 până la 4 cești de cafea în simultan. Are un design compact, deci ocupă un spațiu redus. În fiecare grup este posibilă montarea unei duze singulare (pentru pad de 7 g, 1 ceașcă) sau a uneia duble (2 cești). Cele 2 grupuri au întrerupătoare diferite pentru a optimiza consumul de energie. Cecilia ​​2 grupuri este disponibil în 2 versiuni: manual sau automat. Cu versiunea automată ai posibilitatea de a seta durata cafelei: cafea lungă sau ristretto.

Complementare
Pahare, lingurițe, zahăr, miere de albine, lapte, cești? Avem toate produsele de care ai nevoie pentru ca experiența ta să fie completă și exact așa cum ți-ai dorit-o.
 • Zahăr

  Zahărul Solo Pads este ambalat în pliculete practice pentru a fi folosit atunci când serviți cafea/ceai/alte băuturi la birou sau în alte locuri.

  Un set conține 100 pliculețe de zahăr.

  Gramajul unui pliculeț este de 5 g.

  Availability: instock

 • Miere de albine

  Pliculețele de miere de albine conțin miere polifloră colectată din surse organice și ambalate în condiții sterile.

  Cutia conține 50 de pliculete cu miere naturală pe care le poți savura în orice moment al zilei, pentru a avea parte de câteva clipe de relaxare, acasă sau la birou.

  Recomandăm mierea la pliculeț pentru îndulcirea cafelei, ceaiului, limonadei sau laptelui.

  Pliculețul cu miere polifloră 20g conține doza de miere optimă ce înlocuiește cantitatea dintr-o linguriță de zahăr.

  Availability: instock